Yeshua Master Club Aalburg

YMCA

Y.M.C.A. staat voor Yeshua Master Club Aalburg. Dit zijn jeugdavonden voor jongens en meiden van 14 tot 20 jaar. Tijdens deze avonden is er anderhalf uur tijd om het met elkaar te hebben over het Jezus, over God en over de Heilige Geest en over geloven en over hoe je daar zelf instaat.

Daarna is de rest van de avond vrij om met elkaar nog gezellig een film te kijken of iets anders leuks te doen.

Deze avonden worden gehouden om de christelijke jeugd dichterbij elkaar te krijgen. Toen wij dit opstartte, hebben we nagedacht over hoe het was en wat er was toen wij tieners waren. Wat wij toen gemerkt hebben, is dat er toen, in onze tienerjaren, weinig te doen was voor christelijke jongeren en dit willen we nu veranderen!

Onze visie is dat de christelijke jeugd met elkaar kan relaxen, maar ook kan praten over het geloof of over hetgeen wat ze daarin tegenkomen en waar ze vragen over hebben. Ook is er ruimte om jouw persoonlijke problemen of moeiten te delen.

De avonden worden om beurten gehouden bij één van de tieners thuis. Het is dan de bedoeling dat de tiener, bij wie het gehouden wordt, iets voorbereid voor deze avond. De data waar het nu gehouden wordt tot december staan in de agenda.