Gemeenteweekend 2019

Gemeenteweekend 2019

Beste leden van de Yeshua gemeente,

Graag nodigen wij jullie uit om samen een fantastisch weekend te beleven!
Een weekend waarin we elkaar mogen ontmoeten, mogen ontspannen en samen mogen optrekken. Dan hebben we het over het gemeente weekend van de Yeshua gemeente. Het weekend vindt plaats op vrijdag 1 november 2019 tot en met zondag 3 november op locatie De Maathoeve in Heeten.

Kosten
De kosten voor het weekend zijn €100,00 per persoon. Dit is inclusief de boodschappen. Jonge kinderen die nog in campingbedjes slapen, worden niet in rekening gebracht. U kunt het bedrag in één keer overmaken maar u mag ook in termijnen betalen. Kiest u voor het betalen in termijnen ontvangt u iedere 25ste van de maand een reminder. De termijnen zijn als volgt:

Termijn 1: 1 maart 2019 €25,00 per persoon
Termijn 2: 1 juli 2019 €25,00 per persoon
Termijn 3: 1 oktober 2019 €50,00 per persoon

U kunt het geld overmaken naar rekeningnummer NL10RABO0373355882 t.n.v. F.J. Vosters met de omschrijving: gemeenteweekend.
U kunt het bedrag in één keer overmaken, maar u mag ook in termijnen betalen.
Kiest u voor het betalen in termijnen dan ontvangt u iedere 25ste van de maand een reminder.

Opgeven
U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar wijkenaalburgyeshuagemeente@gmail.com. Geef in deze mail aan voor hoeveel personen u graag wilt reserveren, hoe u wenst te betalen en eventuele bijzonderheden. Wanneer wij de aanmelding hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging. Graag opgeven vóór 30 januari 2019.

Een aantal mensen van de commissie maken dit jaar weer een kamerindeling. Wilt u graag in aanmerking komen voor een kamer beneden op de accommodatie? De indeling wordt op volgorde van inschrijving gemaakt. Dus wees er dan snel bij!

Verdere informatie en praktische zaken over het weekend horen jullie natuurlijk ter zijne tijd van ons! Voor verdere vragen kunt u terecht bij  Jonathan & Mirjam Vosters. Dus… geef u snel op! Dan gaan we met elkaar weer een heerlijk weekend beleven.

Groetjes,

De commissie van het gemeenteweekend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *