Gemeente Groei Groepen

Om de 14 dagen komen we als gemeente bij elkaar op woensdagavond voor de Gemeente Groei Groepen.

De inloop, met koffie/thee en wat lekkers, bij Arjin & Teuna Droogendijk, Vlasakker 88 in Wijk en Aalburg, is vanaf 19.30 uur en om 20.00 uur beginnen we met z’n allen met lofprijs en aanbidding. Rond 20.15 uur verdelen we ons en gaan we naar de Groeigroep waar je voor gekozen hebt.
Je kunt kiezen uit 4 groepen:

De connectgroep olv Arjin & Teuna Droogendijk
Op deze avonden praten we samen over de dingen die ons bezighouden, waar we tegenaan lopen, bidden we voor elkaar en gaan met elkaar in gesprek aan de hand van het boekje van Jan Pool over Intimiteit. Dit boekje behandelt verschillende thema’s over het wandelen met God, hoe je dit aanpakt, hoe je Zijn liefde kan ontvangen en ontdekt dat je bij Hem tot rust mag komen en altijd veilig bent.

Leren Profeteren olv. Chris Bouman
Chris gebruikt bij zijn onderwijs over profeteren het boek: ‘Profetie in de praktijk’ van Graham Cooke. Hij legt het gedeelte wat je thuis hebt mogen bestuderen dan op de avond zelf nog verder uit en daarna wordt er met praktische opdrachten geoefend in het profeteren en worden deze profetieën daarna weer teruggekoppeld.

Bidden olv. Piet Douma
In deze bidstond wordt gebeden voor de YESHUA gemeente, voor de kerken en de dominees in de gemeente Altena en wat de Heer in ieders hart legt. Ook worden de gebedsverzoeken, die in de gebedenbox zitten en elke zondag in de kerk staat, gelezen en voor de Troon van God gebracht.

Om 21.30 uur eindigen de leiders hun groepen met gebed en is er nog een gezellig samenzijn met elkaar onder het genot van een hapje en een drankje

Voor meer info en/of aanmelding kun je terecht bij Arjin & Teuna Droogendijk of een mail sturen naar droogendijk@hotmail.com